2012-04-26 08:29:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - egy barátja segítséget kér

Napi horoszkóp április 26-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem ártana egy alapos orvosi kivizsgálás. Ám, ha beavatkozásra készül is, ne akarjon túllőni a célon. Lehet, hogy a baj nem olyan nagy, mint azt képzeli. A mértékletesség legalább olyan fontos, mint az elszántság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma nyugodtabb napra számíthat, mint amilyenekben része volt az utóbbi időben. Van azonban egy személy, aki még most is ki tudja önt hozni a béketűrésből. A legjobb, ha inkább kerüli a társaságát. Tartsa magát távol tőle!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ideje abbahagynia az álmodozást, szundikálást! A napok, és a változó világ eseményei elrohannak ön mellett. Ha nincs résen, hamarosan úgy érezheti magát, mint aki egyedül maradt egy idejétmúlt világban. Ébredjen fel!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Fontos esemény történhet a testvére, vagy egy rokona, ismerőse életében. Akár rossz, akár jó hír az, amit kap, ne felejtse el kivenni a részét az illető örömében, bánatában. Mindenképp éreztesse vele, hogy számíthat önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene a saját környezetét, legfőképpen a munkatársait terrorizálnia. Ha idegesnek érzi magát, vagy valami dühíti is, ne a beosztottain töltse ki a mérgét. Hiszen ők azok, akik a legtöbbet tehetnek a baj orvoslásáért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kissé fáradtan ébredhet, és ez sajnos az egész napjára rányomhatja a bélyegét. Lehet, hogy valami kezdődő betegség veri le a lábáról. Ha teheti, ma inkább maradjon ágyban. Ha nem, akkor is próbáljon mindent megtenni a baj megelőzéséért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Csak olyan dolgokkal érdemes ma foglalkoznia, amelyek megfelelnek hosszú távú céljainak is. Különben félő, hogy erői szétforgácsolódnak. Aminek következmények, hogy napjai semmibe tűnnek. Egy kivétel van: az érzelemmel átélt pillanat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy barátja segítséget kérhet ma öntől. Ne tagadja meg, valószínűleg igen nagy a baj, de az ön segítségével elejét lehet venni neki. Talán keményebb szavakat is használ, de ez kijózanító erővel bír. Vegye rá a változásra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kételyei támadhatnak ma egy néhány nappal ezelőtt hozott döntése helyességével kapcsolatban. Talán úgy gondolja, másképp kellett volna cselekednie. Az ítélettel azért még várjon néhány napig. Lehet, hogy a jövő önt igazolja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Furcsa érzések kavaroghatnak önben a mai napon. Egy régi ismerőse valahogy másként kezd el viselkedni önnel. Első ijedtségében talán túl durván reagál. Ne nehezteljen, tavasz van, áradnak az életerők. Vegye inkább bóknak a dolgot.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma felülkerekedhet önben a hivalkodó, erőszakosabb énje. Néha valóban ez a helyes stratégia, de az emberi kapcsolatok talán többet jelentenek puszta stratégiánál. Ha kemény is, legyen nagyon udvarias, és gyakorolja a nagylelkűséget is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma végre újra a régi önmaga lesz: vidám, kiegyensúlyozott, és ezzel másokat is jókedvre derít. A varázslat, mint mindig, most is működik: egy mosollyal gyógyírt hozhat a lelkekre. Ezt különösen a gyerekek értékelik!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: